четверг, 15 октября 2015 г.

პრებიოტიკი, პრობიოტიკი, სინბიოტიკი


სტატია მომზადების პროცესშია. ვერსია, რომელიც ამჟამად აქ დევს,  სარედაქციო ჯგუფისთვისაა განკუთვნილი.
პრებიოტიკები – საკვების გადაუმუშავებელი ინგრედიენტები, რომლებიც ახდენენ მსხვილი ნაწლავის ნორმალური მიკროფლორის ერთი ან რამოდენიმე ჯგუფის ზრდის სტიმულირებასა და მეტაბოლურ  აქტივობას.


პრობიოტიკები - მიკრობული წარმოშობის ცოცხალი  მიკროორგანიზმები და ნივთიერებებია, რომლებიც ბუნებრივი შეყვანისას დადებით ეფექტს ახდენენ მასპინძელი ორგანიზმის ფიზიოლოგიურ, ბიოქიმიურ და იმუნურ რეაქციებზე, მისი მიკრობიოლოგიური სტატუსის  ოპტიმიზაციის გზითRead the rest of this entry »

1 комментарий: